Jimmy Wirsborg, jag

Året är 2014 och jag startar min första personliga blogg. Jag har alltid varit sen vad gäller de sociala medierna men varje medium jag faktiskt testat har jag gillat. Vet inte varför jag inte startat en blogg tidigare. Jag har bloggat tidigare, i jobbet, i hobby-projekt osv. Men det har alltid varit avskilt till ett visst ämne. Här kommer det att bli en blandning men troligen mest inom politik och sökmotoroptimering/internetmarknadsföring.

Jag är van att de flesta känner mig men du kanske inte har en aning om vem jag är, i det fallet – välkommen. Jag ser mig själv som en nördig gamer uppvuxen med bl.a. Command & Conquer, UFO: Enemy Unknown och alla Sim-spelen (observera Sim d.v.s. sim city, sim ant, sim tower m.fl. och inte Sims som bara är slöseri med tid imho). Jag identifierar mig till vänster på den politiska skalan och anser att ett solidariskt samhälle där vi via skattsedeln bygger ett gemensamt samhälle är rätt väg att gå. På senare tid har jag dock förälskat mig lite i Piratpartiets liberala tanke om en grundinkomst för alla svenska medborgare. Det är inte den kommunistiska tanken om en medborgarlön där alla tjänar exakt lika mycket utan en grundlön som ersätter alla våra bidragssystem. Alla får en grundinkomst som inte ändras oavsett hur mycket eller lite de tjänar. De som tjänar pengar utöver grundinkomsten får de pengarna beskattade medan grundinkomsten förblir orörd av skatt eller annat som skulle kunna sänka den. Antar att jag utvecklas till någon form av vänsterliberal.

Hoppas du finner mig och mina inlägg intressanta. Tveka inte att argumentera emot mig där du anser att jag har fel eller filosofera med mig där du anser att jag öppna för en intressant tanke. Näthat kommer jag aldrig att acceptera och dessa kommer aldrig godkännas/alltid censureras och i grova fall polisanmälas. Tänk dig att kommentaren du skriver är något du skulle kunna säga till mig över en kopp kaffe på café.

One thought on “Jimmy Wirsborg, jag”

  1. Välkommen ut ur bloggarderoben! Nu när du har en förvånas man verkligen att du inte haft en sedan tidigare. Ska bli spännande att följa dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *